Wie ben ik?

karin_2016Ik ben Karin Bargeman en al jaren lang ben ik geïnteresseerd in mens en welzijn.

In mijn praktijk Focus Interno werk ik als psychosociaal therapeut en EMDR therapeut waar ik mensen met heel veel plezier en enthousiasme help weer lekker te leven.

Samen op (her)ontdekking naar de waarde en kracht in jezelf. Oude pijn en patronen verwerken zodat je meer vreugde en kwaliteit uit je leven kunt halen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!


Ik werk vanuit verschillende therapeutische methodieken , zoals NLP, Transactionele Analyse, Systeemtherapie, Cognitieve therapie, RET, gedragsleer, rouw en verlieskunde.

Als aanvulling voor mensen die te maken hebben met angst en psychotrauma, heb ik de aanvullende opleiding EMDR gevolgd om mensen optimaal te kunnen ondersteunen. Angst en Trauma kunnen zo’n overheersende rol spelen in iemands leven dat het een verlammende uitwerking kan hebben. Men kan soms letterlijk niet meer in beweging komen. Ik wil hierin een handreiking doen naar mensen die in een dergelijke situatie verkeren.

Bij een coachingsproces werk ik vanuit een gezonde basis op zoek naar de levensinvulling die bij je past. Leven vanuit jouw kernkwaliteit geeft balans en vreugde. Ik nodig je uit om mee te gaan op reis.

U bent van harte welkom voor een intake gesprek.

Praktijk Focus Interno
Karin Bargeman
tel 06-14309830 of zie onder contactKarin Bargeman
Gronaussestraat 710, Kamer 11
7534 AM Enschede
Tel. 06-14309830
khbargeman@gmail.com
Focus Interno