Diagnose Kanker

Deze pagina is ter inspiratie voor mensen die hebben te maken met de diagnose kanker. Kanker zet je leven op zijn kop. Niet alleen lichamelijk en emotioneel maar ook in je omgeving krijg je te maken met veranderingen zoals in je relatie, gezin of op je werk.
Angst en onzekerheden tijdens en na intensieve behandelingen, kunnen een rol spelen.

Mensen met de diagnose kanker zijn weliswaar op zoek naar medisch advies maar kunnen ook evengoed behoefte hebben aan psychologische en emotionele ondersteuning en tools waarbij ze zich zelf kunnen helpen.

Ik wil die mensen die er voor open staan graag een gratis download aanbieden.

Als je hier klikt kom je op de juiste pagina die uitleg geeft over de gratis te downloaden visualisatie CD

 

Van disbalans naar inspiratie en nieuw evenwicht!

Naast regulier behandelingen blijken, menselijk factoren zoals steun van familie en vrienden, de levenswil, toekomstperspectief, stress en voedingsfactoren, mede een belangrijke rol te spelen in het herstel van kanker of een andere ernstige ziekte.


Naast de reguliere behandelwijze zoals operatie, chemotherapie en bestraling, kun je zelf aan de slag om de genezing van kanker de beste kans te geven. Zo kunnen mensen met kanker een actieve bijdrage leveren om zelfgenezende en regulerende processen in hun lichaam te activeren en te versterken en stress te verminderen door o.a. visualisaties toe te passen.
De basis van deze uitspraak zijn uitkomsten van Psychosociaal onderzoek, onderzoeksresultaten op het gebied van kanker en stress en onderzoek op het gebied van kanker en voeding.

In het aan te bevelen boek Anti-kanker’ van dr. David Servan-Schreiber, staat op een eenvoudige manier, vanuit wetenschappelijk basis, de complementaire zorg voor kankerpatiënten beschreven die kan bijdragen aan herstel. Zie de pagina aanbevolen boeken om inspiratie op te doen.Karin Bargeman
Gronaussestraat 710, Kamer 11
7534 AM Enschede
Tel. 06-14309830
khbargeman@gmail.com
Focus Interno