Visualisatie CD

De inspirerende nieuwe visualisatie CD, die ondersteuning kan bieden bij mensen die te maken hebben (gehad) met de diagnose kanker, wordt al als positief ervaren!
Gratis te downloaden op deze site.
We willen mensen, die hiervoor belangstelling hebben, dit artikel niet onthouden.

Visualisatie CDUit onderzoek is gebleken dat mensen in staat zijn met behulp van visualisatie invloed uit te oefenen op interne lichaamsprocessen zoals hun hartslag of bloeddruk. Visualiseren is een niveau van ontspanning zoeken waarin je leert een voorstelling te maken van een gewenst doel of eindresultaat.

Belangrijk doelen of eindresultaten van deze cd zijn: voorstellingen te maken van de kanker, van de behandeling waarmee de kanker vernietigd wordt en - als belangrijkste - van het natuurlijk afweersysteem van het lichaam dat je in staat stelt om te genezen.

De oefeningen op deze cd hebben tot doel de behandeling in een ander daglicht te zien en als een bondgenoot te ervaren. De behandeling maakt je niet ziek, maar draagt bij tot je genezing.

Uniek aan deze cd is de combinatie van visualisatieoefeningen met affirmaties
(uitspraken die je gedachten positief beïnvloeden) en meditatietechnieken (om te ontspannen). Daarnaast is deze cd ook bruikbaar en behulpzaam in de periode na de behandelingen om een positieve en krachtige levenshouding aan te nemen en te behouden.

 

Deze CD mag je gratis downloaden. Iedereen mag hier gebruik van maken ook als je mensen kent die je daar blij mee wilt maken. Vul hieronder je naam en emaildres in en je krijgt een automatische antwoordmail met de linkjes toegestuurd.

 

Vul hier onder uw gegevens in en ontvang gratis de download van de Visualisatie CD.

Uw naam: *

E-mail adres: *

Telefoonnummer: 

Validatiecode

Typ de onderstaande code over:
validatiecode
Uw naam*
E-mail adres*


Karin Bargeman
Gronaussestraat 710, Kamer 11
7534 AM Enschede
Tel. 06-14309830
info@focusinterno.nl
Focus Interno